درباره ی تکرر ادرار و تغییرات رنگ؟

سلام مجدد خدمت شما،
آقای دکتر خیلی ممنون از مشاوره

پیرو سئوالات جنابعالی
در سایر روزهای ماه هم مشکل تکرر ادرار دارید؟ بله، گاهی ولی اغلب دو هفته قبل از پریود زیادتر میشه
آیا شبها هم مشکل تکررادرار دارید؟ یک یا دو بار بطور معمول به تناسب مصرف مایعات بیدار میشم

ببخشید،از امروز 3بار تغییر رنگ ادرار داشتم. چیزی شبیه به احتمال دفع خون به نظرم رسید هر سه مرتبه

مشکل، کلیه ها و مثانه دیده نشد در سونوگرافی
ولی احتمال وجود دو تا کیست کوچک اندومتریوما در هر دوتخمدان که چسبندگی ایجاد کرده، گزارش شد.

تیره شدن رنگ ادرار که تا حالا سابقه نداشته
باید چطور علتش تشخیص داده بشه؟

میشه نوع آزمایش رو با نسخه ی الکترونیکی در سامانه لطفاً برام ثبت بفرمایید؟

آیا خطرناکه؟ خیلی درد های شدید دستگاه تناسلی و لگن ها رو دارم که به پایین میزنه.

خیلی خیلی ممنون میشم راهنمایی بفرمایید 🙏 🌸

بازدید : 27 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادراري و تناسلي (اورولوژيست) در تهران