۱۷
۵۶
آقــا

افسردگی پسرم؟

پسرم تقریبا یکسال است که گوشه گیر شده و دوست دارد تنها باشد انگیزه زندگی رو از دست داده با این که امسال قرار است کنکور بدهد کاملا درس کنار گذاشته و نمی خواند بیشتر اتفاقات زندگی برایش بی مفهوم شده .
افکار خود را در دفتری نوشته : مفهوم نوشته هاش اینو فهمیدم که به خودکشی فکر می کند و از مرگ به عنوان زندگی جاویدان نام برده و ظاهرا مادربزرگم که فوت شده اونو میبینه. ( البته بر اساس نوشته هاش ) . آرزو کرده که از این وضعیت خلاص شود . یک ماه در تبریز پیش روانپزشک بردم تشخیص دادن افسردگی گرفته با این داروهاشو الان مصرف میکنه بهتر نشده . خواهش می کنم راهنمایی کنید .

1 پـاسـخ

  • سلام دوست عزيز،سريعا براي ورمان اقدام فرماييد و از جناب آقاي دکتر صدقي در مرکز مشاوره ارديبهشت تبريز وقت بگيريد که مسايل فردي و نوجواني را در تخصصشان دارند و نگران نباشيد مسايل مربوط به بحران نوجواني است و در صورت روان درماني حل خواهد شد،پسر شما نياز به شنيده شدن دارند،نه نياز به آرام شدن با دارو.البته دارو ها رو قطع نکنند و به دکتر صدقي مراجعه کنند هنزمان. موفق باشين

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 48 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران