۴۰
آقــا

تنگی نفس و فیبرز ریه؟

درود خدمت آقای دکتر عزیز
شرح حال پدرم رو مختصر خدمتتان عرض میکنم لطفا راهنمایی بفرمائید، سه سال فیبرز ریه دارن، قرص تجویز شده پیرفنیدون می باشد، تنگی نفس به گونه ای که از کپسول اکسیژن مداوم استفاده میکنه، کاهش شدید وزن دارن، جدیدا خشکی دهان نیز دارن
آنژیو انجام دادن مشکل قلبی ندارن، سی تی اسکن دوتا که پیشرفتی از نظر فیبروز نداشتن، آزمایشاتشان نرمال هست، امکان آوردنشون به مطب نیست، میتونیم خودمون مدارک و تمام قرصهای مصرفی رو مطب خدمتتان بیاوریم که تحت درمان شما باشن یا مشاوره تلفنی نیز دارید؟
سپاسگذارم

بازدید : 71 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي ريه در تهران