20ماه
11کیلو
آقــا

مجدداً سلام و عرض ادب و احترام خدمت آقای دکتر و ممنون از پاسخگویی شما ؟

در حال حاضر نه ورم داره نه درد ولی این مشکل مربوط به شیش هفت ماهه تقریباً ماهی یک بار ورم میکنه سمت راست و بچه گریه میکنه و فک کنم در ادار هم همون زمان مشکل داره یا شایدم این جوری فکر میکنم و بخاطر ورم گریه میکنه ولی بعد چند دقیقه تقریباً 20دقیقه ورم میخوابه و بچه هو خوب میشه به نظر شما بازم صبر کنیم چهار ماه آینده تکرار سنوگرافی یا عمل احتیاج داره امکان اینکه خود به خود خوب بشه هست ؟

1 پـاسـخ

بازدید : 38 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کودکان در محمودآباد