آیا امکان بارداری برای خانم باکره ای که منی کاملا روی کشاله رانش ریخته شده باشه و قرص هم مصرف کرده هست؟؟

سلام.لطفا اگه امکانش هست زود پاسخ بدین ممنونتون میشم..من باکره ام 8روز پیش بانامزدم رابطه داشتم اما دخول اتفاق نیوفتاد...منی ایشون کاملا روی کشاله رانم  ریخته شد...فردای اون روز قرص اوسیز75 یدونه خوردم یکی دیگش رو بجای 10 ساعت بعد 5 ساعت بعدخوردم اشتباهی...الان 8 روز میگذره اما نه لکه و نه پریودی اتفاق افتاده...آیا امکان بارداری هست؟؟
الان باید دقیقا چه اتفاقی تو بدنم رخ بده؟؟لطفا کمکم کنید

2 پـاسـخ

بازدید : 3311 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران