۷۹
آقــا

نتیجه ام آی ار؟

سلام مدتی است بعضی وقتها درد کمر قسمت پایین داشتم و هر از چند ماهی هم می‌گرفت کمرم که با استراحت خوب میشد بعضی وقتها هم احساس خستگی در بازوی دستهایم بویژه دست چپ و پاهایم دارم دکتر برایم ام آی ر نوشت البته و پس از دیدن نتیجه داروهای ذیل را برایم تجویز نمود خواستم نظرتان را در مورد نتیجه ام آی ار و داروها و نحوه درمان بدانم ممنونم
آمپول ویوبیون 3عدد هر سه هفته یکی
آمپول متیل پردنیزولون استات یکی
کپسول گاباپنتین 100یک ورق
کلسیم دی
البته بعد از تزریق آمپول ویوبیون و متیل شب احساس خستگی در پاها داشتم که بهتر شدم

1 پـاسـخ

بازدید : 44 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران