ناتوانی جنسی؟

با عرض سلام عذر میخواهم که مزاحم شدم یک سوال داشتم از خدمتتان، من یه مدتی که استرس دارم و به متخصص اعصاب و روان مراجعه کردم و قرص سیتالوپرام 20 و زاناکس برام نوشتن حال چند روز پیش خوندم که این دارو ها باعث کاهش اسپرم و قدرت جنسی می شوند درسته این مطلب؟ اگه درسته پس از قطع دارو دوباره به حالت نرمال بر می گرده یا نه چند مدت طول میکشه؟ همچنین با اغاز فصل بهار من از انتی هیستامین استفاده می کنم این دارو چه قدر تاثیر بر روی باروری مردان داره و با قطع دارو دوباره به حالت نرمال بر می گرده ، در مورد نعوظ چی؟ ممنون

2 پـاسـخ

بازدید : 643 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران