راهنمایی قبل عمل؟

سلام علیکم
اگه ممکنه  میشه درمورد
عمل انحراف چشم، هزینه عمل با دفترچه درمانی و اینکه امید به بهبودی شخص تا چه میزانی است  راهنمایی بفرمایید
ممنونم از راهنمایی شما

1 پـاسـخ

  • با سلام
    عکسي که گرفته شده دقيق انحراف رو نشون نميده
    اگه به همکاران مراجعه کردين و گفتن که انحراف هست و نياز به عمل دارين مشکلي نيست
    درمورد عمل اگه تنبلي چشم نداشته باشين معمولا کاملا جواب ميده و لي اگه تنيلي چشم داشته باشين احتمالا بعد از چند سال دوباره نياز به عمل داشته باشين
    در مورد هزينه عمل
    با دفترچه توي بيمارستانهاي دولتي حدود 200هزارتومن و بيمارستان هاي خصوصي حدود 1800هزينه داره

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 320 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص .... در تهران