تاندون آشیل؟

سلام وقت بخیر
من قدم 2 متر هستش و موقع دویدن قسمت پاشنه تا پشت زانو درد میگیره (البته نه خود پشت زانو) و پاشنه پام روی زمین میرسه ولی گاهی اوقات با پنجه راه میرم و موقع نشستن حالت دستشویی پاشنه پام حدودا 18 سانت از زمین فاصله داره
حالا تاندون آشیل پام کوتاهی داره؟چه کار باید بکنم

1 پـاسـخ

  • سلام و وقت به خير دو ماه بايد فيزيوتراپي با هدف و تمرکز کشش تاندون آشيل و کشش همسترينگ انجام دهيد حداقل هفته اي سه جلسه. در منزل ورزشهاي کششي آشيل و نيز همسترينگ رو با کمک ويديوهاي موجود اينترنت يا راهنمايي فيزيوتراپيست و نيز تمريناتي که با کش و طنابهاي ورزشي هست انجام بدين. بعد دو ماه حضوري تشريف بيارين ببينمتون و اطلاع بدين پيشرفت کار چگونه بوده است و بررسي کنيم آيا به همين روش ادامه بديم يا نياز به جراحي دارد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 69 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپدي و جراحي پا و مچ پا در تهران