٦٧
٦٠
آقــا

بیمار من مشكل پاركینسون دارن چند ساله و دارو مصرف میكنن اما یه مدتی هست كه دارو ها جوابگو نیستن ؟

با سلام.پدرم بیماری پاركینسون دارن چندسال پیش كه شما اهواز بودین بیمار خودتون بودن اوكی بودن مشكلی نداشتن.بعد از شما زیر نظر دكتر شمسایی رفتن داروی NoRstor 250 و amitriplyline بهشون دادن مصرف میكردن تا حدودی خوب بودن شاید بعضی اوقات پاهاشون درد میگرفت اما الان دو هفته اس كه با وحود اینكه داروهاشونو مصرف میكنن لرزش و تكان و سر و گردن دارن و پا درد (ازكمر به پایین )بسیار شدید و غیر قابل تحمل جوری ك از درد فریاد میزنن پیش دكترشون هم بردیمشون داروشونو قویتر كردن قرص گاباپنتین 300دادن ك یكی دو روز مصرف كرد اما به هیچ وجه دردشون كم نشدن جوری كه حتی مسكن هم تزریق كردن تاثیر نداشت الان دیگه نمیدونیم جكاركنیم لازمه بیاین تهران ویزیتشون كنید یا داروی جدید بدین كه این درد شدید برطرف بشه
ممنون میشم جوابگو باشین مرسی

بازدید : 50 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران