سلام من سرفه شدید دارم؟

سلام من 2ماه پیش حالت سرما خوردگی داشتم البته فقط سرفه بود که بعد چند روزی شدید شد طوری که نفسم بند اومد و رفتم بیمارستان خاتم 1ماهی بستری بودم تا اینکه فهمیدن کرونا نیس و عفونت داشتم ولی از اونجایی که نارسایی قلبیو کلیوی دارم داروهای قلبو کلیمو ندادن و این باعث شده بود که ریم اب بیاره الان 1ماهی هس که خونم ولی دوبارهسرفه میکنم به اون شدت نیس اما خب یکی از دندونام خراب شده و عفونت کرده که سرفه کردنی خلت هم دارم میخواسم راهنمایی بفرمایید

1 پـاسـخ

  • با سلام مورد شما پيچيده است و نياز به بررسي دقيق دارد. به ويژه آنکه همکاران گرامي در بيمارستان خاتم از همکاران حاذق من هستند و با توجه به امکانات آن بيمارستان اقدامات لازم را انجام داده‌اند. جهت تشخيص نياز به مراجعه حضوري و بررسي همه مدارک قبلي و روند بيماري و داروهاي مصرف شده مي‌باشد. متأسفانه امکان پاسخگويي با شرايطي که شما فرموده ايد وجود ندارد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 55 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ريه در تهران