۲۸
۸۵
آقــا

تشنج کردم دوبار و فشار دارم و....؟

سلام من فشاربالادارم(16_14_15)که مراجعه کردم دکتر ونصف قرص کاپتوپریل 50میخورم وقرص املوپرس یک عدد که فشارم فعلا تنظیمهاما گاهی مینیموم فشارم حدود10یا9یا8هست.حدود1ماه پیش تشنج کردم وکاملا بیهوش بودم تابیمارستان و بعدازاون رو هیچی یادم نمیادوبعدتشنج مدام سوزش سر دارم شقیقه هام خیلی دردمیکنه بدن درددارم فکم دردمیکنه...
این اتفاق دوباره پریشب واسم افتادو منزل بودم وخانمم اورژانس روخبرکردتااون موقع به هوش اومدم حدود1الی 2دقیقه میشد تشنجم بعدش که امبولانس اومد ومیخواستن آرام بخش و..بزنن به گفته خانومم هوشیاری نداشتم و نمیفهمیدم چیکارمیکنم دائم ازدستم میخواستم سوزن رو بکنم وهمش اینوراونورمیرفتم.و اینم بگم وقتی خوابم خیلی دستم میپره یاخودم یهویی میپرم ازخواب.مراجعه کردم به دکتروقرص تگاتارد200دادن که یک دوم صبح و یک دوم شب باید بخورم نوارمغز هم گرفتن و ام ارای هنوزنگرفتم وبایدبگیرم.میخواستم بدونم تشخیص شمابرای من چیه و اینکه آیاهنوز ام ار ای نگرفتم درسته قرص هارو بخورم یانه اول ام آر آی رو نشون بدم بعد.ممنون میشم پاسخ بدید.

2 پـاسـخ

بازدید : 73 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب و فلوشيپ ام اس در تهران