سلام من از گلپایگان هستم دخترم سندرم نونان داره و ازمایش هم دادیم در حال تزریق هرمون رشد هستیم میخاستم ببینم مراقبتهای خاص دیگه ای وجود داره؟انجمنی برای این بیماران هست؟داروی خاصی وجود داره؟امسال باید مدرسه بره خیلی نگرانیم كمكمون كنید لطفا؟

سلام دكتر من از گلپایگان هستم دخترم سندرم نونان داره و ازمایش هم دادیم در حال تزریق هرمون رشد هستیم میخاستم ببینم مراقبتهای خاص دیگه ای وجود داره؟انجمنی برای این بیماران هست؟داروی خاصی وجود داره؟چون بیماری نادر هست اطلاعات كمی داریم.واقعا نمیدونیم چكار باید انجام بدیم امسال باید مدرسه بره خیلی نگرانیم اگر لازمه بیایم خدمتتون حتما میایم دسترسی به جایی هم نداریم لطفا برای خدا كمكمون كنید ممنون

بازدید : 113 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد، رشد و متابوليسم کودکان در تهران