در مورد آمپول بلوغ؟

با سلام ، دخترم به مدت یک سال و هشت ماه آمپول میکرولین زدند و آخرین آمپول در بهمن ماه سال 98 بود دو ساعت بعد از تزریق آزمایش انجام
هورمونی انجام شد متاسفانه در این مدت نتونستیم بیاییم خدمت شما و امپول هم قطع شده ،مثل اینکه مطب هنوز تعطیل است ، حالا باید چه کار کنیم لطفا راهنمایی کنید

1 پـاسـخ

  • سلام و احترام
    يعني خودسرانه قطع کرديد؟
    من روزهاي زوج مطب هستم اگر نميتونيد تشريف بياريد تلفني با من صحبت کنيد تا راهنماييتون کنم آمپول ميکرورلين رو نميشه نامنظم دريافت کرد .
    پس لطفا حداقل تماس بگيريد.
    ضمنا مطب تعطيل نبوده .

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 269 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد درون ريز و متابوليسم کودکان در تهران