خس خس سینه و سختی تنفس شدید؟

سلام وقت بخیر امروز ذوز سومی است که دیگه به جایی رسیده که به سختی نفس میکشم ،سردد ، بدن درد ، خلط فراوان ،سرفهای وحشتناک و خلط اور البته خشک نیست ،
احساس میکنم کل ریه ام پخته شده و اصلا دیگه هوا داخل نمیره چهار قدم راه رفتم دیشب افتادم و دیگه سرفه و اشک ودرد سینه به علت کرونا میترسم برم بیمارستان ولی واقعا دیگه ترسیدم چون نفس نمیتونم بکشم و میترسم قطع بشه خسخس سینم به قدری که کلا صدای وحشتناکی داره و الان دیگه به سختی نفس میکشم فقط کمکم کنید بهتر بشم تشکر

1 پـاسـخ

بازدید : 78 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي ريه در تهران