لطفاً کمک کنید؟

با عرض سلام
آقای دکتر من دی ماه سال گذشته بعلت همورویید در کلینیک خصوصی شهرکرد عمل کردم ولی متأسفانه بعلت خونریزی شدید مجبور شدم اسفند ماه نیز بصورت اورژانسی عمل جراحی انجام بدم ولی بعد از دو هفته مجدداً خونریزی شروع شد و چندین بار به پزشک متخصص گوارش مراجعه کردم و حتی دوباره کلونسکوپی انجام دادم که گفته شد فیشر می باشد ولی بعد از چندین نوبت مراجعه به پزشک مذکور هیچ گونه بهبودی حاصل نشد تا اینکه پنجم شهریور به متخصص گوارش در اصفهان مراجعه کردم که ایشان پس از بررسی مدارک و معاینه به من گفتند که حتماً باید عمل جراحی انجام دهم چون عمل های قبلی اصلاً خوب انجام نشده و یک جراح را به من معرفی کردند و گفتند فقط پیش ایشان بروم.
ولی من بعد از مشورت با پزشک جراح قبلی که مرا عمل کرده بودند به من گفتند که فقط به شما مراجعه کنم و پیش کسی دیگر نروم در ضمن من اصلاً بعد از دوبار عمل و زجر فراوانی که کشیدم طاقت عمل جراحی مجدد را ندارم نظر شما چیست اگر امکان داره یک نوبت می خواستم تا در اولین فرصت مرا معاینه کنید.

بازدید : 78 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي روده بزرگ (کولورکتال) در تهران