خانم باکره احساس سنگینی در مقعد بعد از مستربیشن واژینال سبک بدون تحریک مقعد؟

خانم دکتر عزیز خیلی نگرانم و دسترسی به پزشک ندارم. خانم باکره 38 ساله هستم. متاسفانه هفته پیش بعد از پانزده سال ترک مستربیشن دوباره مستربیت واژینال داشتم بدون پنتریشن و بدون تحریک مقعد. ولی درست بعدش یک بار دفع برام سخت و دردناک شد و خون روشن از مقعد هنگام دفع دیدم و از اون روز هنگام دفع درد مقعد دارم. از همه بدتر احساس سنگینی هست که همیشه در حالت استراحت در رکتوم دارم طوریکه حتی اگر پنج دقیقه به دوست پسرم فکر کنم بدون هیچ کار دیگری احساس سنگینی رکتوم بدتر میشه. انگار داخل کانال انال یک توپ هست ولی مدفوع نیست. البته یک روز بعد از مستربیت درد و داغی کف پای چپ هم داشتم که زود از بین رفت. پانزده سال پیش هم همین پای چپم درد میگرفت ولی سنگینی در رکتوم بوجود نمیامد. ایا خانم ها با تحریک واژینال سنگینی مقعد رو هم احساس میکنن؟ ایا ممکنه به خاطر همورویید باشه؟ البته بیرون زدگی بافت مقعد ندارم. ایا سرطان رکتوم هست؟ خیلی نگرانم سرطان رکتوم یا اندومتریوز باشه بخصوص سرطان. با تشکر فراوان از وقتتون

بازدید : 182 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران