عفونت واژن همراه با خارش ؟

سلام من بعد از نزدیکی که به صورت دخول نبود اورژانسی مصرف کردم فقط محض احتیاط و حدود یک هفته بعدش شروع به لکه بینی کردم که دو هفته لکه بینی داشتم و بعدش پریودم شروع شد و من توی این مدت کلا از نوار بهداشتی استفاده میکردم بعد از پریودم خارش شروع شد و ترشحاتم غلیظ بود و رنگ ترشحات هم زرد برای همین شروع کردم به استفاده از کلوتریمازول یک درصد که اونم خارش واژنمو کمتر کرد و همچنین غلظت رو هم کمتر کرد ولی بازم علائم قبل هستن با اینکه کم هست و کمی خارش دارم الان من چی مصرف کنم برای درمان کامل ؟اینم بگم که معمولا توی هر فصلی یبار عفونت میگیرم و به دکتر زنان مراجعه میکنم و تقریبا تموم دارو های ممکن رو تاالان امتحان کردم نمیدونم الان این عفونتی که دارم قارچی هست یا باکتریایی ممنون میشم راهنمایی کنین

بازدید : 2 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان فلوشيپ پريناتالوژي (بارداري پرخطر) در بیرجند