۶۸
۷۵
آقــا

چند روزی تب بالای ۳۹ درجه دارن؟

سلام خسته نباشید پدربزرگم چند روزی هست تب بالای 39 و 40 دارن و خیلی براشون نگرانم رفتیم دکتر و از ریه هاش عکس گرفتیم گفت عفونت ریه دارن که ویروسی هست وگفتن لکه های سفیدی روی ریه ها هستن به نظرتون میتونه کرونا باشه؟پدربزرگم میتونه بیماریش رو به من انتقال بدن خیلی نگرانم.....لطفا کمکم کنید .با تشکر

1 پـاسـخ

  • سلام
    بلي مي تونه کرونا باشه. يک عکس از گرافي ايشان با کيفيت خوب بگيريد. عکس را روي شيشه اي که پشت ان روشن است بگذاريد و عکس بگيريرد و بفرستيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 198 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران