۶۷
۹۵
خانــم

عوارض مصرف شیاف دیکلوفناک؟

با سلام مادرم زنی 67 سالست و برای تسکین درد دیسک کمر از شیاف دیکلوفناک به مدت دو روز و دو عدد تا به حال استفاده کرده. بعد از حدود نصف روز از اولین مصرف دفع ادرارش با سوزش و لخته های کوچک خون همراهه. در ضمن از آسپرین و لوزارتان و هیدروکلرونیازید هم استفاده میکند و دیابتی و فشار خون هم دارد. در چکاپ چهار ماه پیش هیچ مشکل کلیوی نداشتند. میخواستم بدونم که با قطع مصرف دیکلوفناک مشکل حل میشه یا اقدامات دیگه هم لازمه. با تشکر از صبوری شما

1 پـاسـخ

بازدید : 224 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران