مشکل پروستاتیت و واریکوسل دارم. ؟

سلام وقتتون بخیر آقای دکتر من بخاطر بلند کردن جسم سنگین دچار درد در بیضه چپم شدم، همراه با سوزش و تکرر ادرار، به دکتر مراجعه کردم بعد از سونوگرافی بیضه، بهم آنتی بیوتیک دادن و دردم کمتر شده و گفتند احتمالا ناحیه تناسلی دچار کشیدگی عضلات شده. توی سونوگرافی یک اسپرماتوسل 2 در 1 مشاهده شد. و واریکوسل گرید یک، و اینکه رگ بالای آلت من خیلی بزرگ و متورم هست و به نظر میاد دچار پیچ خوردگی هست. برای درمان این مشکلات چه کار کنم؟ خیلی ذهنم رو مشغول کرده و نگرانم متاسفانه پزشکم توضیح خاصی ندادن و من خودم سرچ کردم متوجه شدم مشکل از پرستاتیت هست که آنتی بیوتیک دادن. ممنونم از راهنمایی تون.

1 پـاسـخ

بازدید : 46 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران