آیا لازم است ب بیمارستان بروم؟

سلام خسته نباشید،من حدود بیست روز قبل تب و بدن درد شدید داشتم،و تک تک سرفه و عطسه،ب پزشک مراجعه کردم نشخیص ویروسی دادن و گفتن سرماخوردگی فصلیه!سرم، آمپول ب کمپلکس،امپول کترولاکت،قرص آستامینوفن و شربت پلارژین دادن،
تبم و بدن دردم قطع شد،ولی سرفه هام ادامه دار شدن تا الان ک چهار روزه شدیدا سرفه خشک دارم،با درد قفسه سینه و کم آوردن نفس،دم وبازدمم طبیعی نیست،طپش قلب دارم
گلوم ب شدت خشکه و می سوزه الان،انگار با درد نفس میکشم...
ممکنه علائم کرونا باشه،من بیست روزه تو خونه م،و همسرمم هیچ علائم مریضی نداره،لازمه برم بیمارستان؟لطفا کمک کنید

1 پـاسـخ

بازدید : 148 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران