با توجه به عکس هسته‌ای از قلب، آیا نیاز به آنژیوگرافی می باشد یا مشکل موجود با دارو برطرف میشود؟

با سلام - 61 ساله هستم، بهار سال گذشته دو مورد حملات پانیک داشتم، پس از حملات تست اکو و ورزش دادم، دکتر قلب موردی ندید. سه هفته پیش به علت درد بازوی راست به دکتر قلب مراجعه کردم، اما دکتر دیگری این درد را ناشی از ارتروز گردن تشخیص داده، دکتر قلب جهت اطمینان عکس هسته ای داد که به پیوست ارسال میشود. آیا نیاز به آنژوگرافی دارم یا با دارو میتوان اشکالی که در عکسها مشخص شده درمان کنم، فشار خون صبحها 14.5 تا 15 روی 8.5 است و قرص آمولودوپین 5 روزی یک عدد دکتر تجویز کرده. درد قفسه سینه یا نفس تنگی ندارم فقط درد بازوی راست و گردن است که با نرمشهایی که میکنم خیلی کمتر شده است. بسیار ممنون از راهنمایی شما

1 پـاسـخ

بازدید : 59 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص قلب و عروق در تهران