3 ماه
7 کیلو
آقــا

پسرم سه ماهه هست. روی دست و پا و صورتش قرمزی شبیه کهیر ظاهر شده که پس از استحمام بیشتر میشود؟

علت قرمزی و زمخت شدن پوست کودک (سه ماهه) در ناحیه دست و پا و صورت چیست؟ نزد دکتر هم رفتیم .ایشان تشخیصشون مبنی بر حساسیت غذایی مادر عنوان شد. (کودک فقط از شیر مادر استفاده می کند)
صابون گلیسیرینه برای استحمام کودک و دو نوع پماد برای کودک و پرهیز از پروتئین حیوانی برای مادر.
پس از استفاده از صابون قرمزی بچه زیادتر میشه که پس از استفاده از پماد، کم کم بهتر میشود.
لطفا راهنمایی بفرمایید. با تشکر

1 پـاسـخ

بازدید : 83 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص نوزادان در تهران