تار ی دید ؟

با آنژیوگرافی و عكس برداری از شبكیه چشم مادرم مشخص شد دچار سكته عصب چشم شده و گفتند بزارید یكماه بگذره ورم عصب چشم فروكش كنه شاید دید بهتر بشه . نظر ایشون را تایید می كنید یا راهكار دیگه ا ی وجود داره ؟ اگه راهكاری هست برای اقدام دیر نشه .

2 پـاسـخ

  • با سلام.
    با توجه به توضيحات شما، تشخيص احتمالي بيماري ايشون AION ميباشد. متاسفانه به دليل انسداد عروق عصب بينايي، قسمتي از عصب بينايي به طور برگشت ناپذير از بين ميرود اما در گروهي از بيماران، با گذر زمان اندکي بهبود ديد حاصل ميشود. در حال حاضر نياز به اقدام اضافه نميباشد و پيشنهاد ميشود براي بررسي ريسک فاکتورهاي ايجاد کننده اين بيماري، با متخصص قلب و عروق مشورت شود.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 73 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک در تهران