خودکشی باقرص برنج؟

سلام وقتتون بخیر
عذرخواهی میکنم
بعدازمصرف قرص برنج چقدبعدتاثیرشومیذاره؟
واینکه به بیمارستان بیماررومنتقل کنن شستشوی معده انجام میشه؟

2 پـاسـخ

  • سلام عزيزم.
    سوال يه مقداري مشکوکه !
    کسي که چنين چيزي ميپرسد يا واقعا ميخواهد خودکشي کند و دارد تدارک مي بيند که آنرا صحيحح و بي نقص انجام دهد ، که نشان ميدهد نتوانسته راه حل معقولي براي حل مشکلاتش پيدا کند لذا لازم است حتما به روانشناس مراجعه کند که مهارتهاي زندگي را ياد بگيرد نحوه مواجهه و مديريت استرس را ياد بگيرد توانايي حل مسئله را پيدا کند.
    که شما که در اين سن هستيد حتما قدرت بدست آوردن اين توانايي ها را داريد و ميتوانيد زندگي خوبي را در پيش رو داشته باشيد.
    يا اينکه اين شخص ميخواهد بدون اينکه بميرد با اطلاع قبلي بداند که سير ماجرا چگونه هست و سپس حرکتي بکند که اطرافيانش را متوجه حال و روز بد خودش بکند توجه آنها را جلب کند که مشکل و خواسته هاي من جدي هست مرا جدي بگيريد به من رسيدگي کنيد فلان امتياز را به من بدهيد فلان چيز را برايم تهيه کنيد وگرنه شما را با کشتن خودم تنبيه ميکنم. خودم را از شما ميگيرم. اين مورد هم متاسفانه بدترين راه ابراز وجود هست و يک عمل ناسازگارانه است امکان دارد همه چيز درست پيش نرود و خداي ناکرده يک عمر دچار درد و مشکلات و بيماريهاي ناشي از آن سم و درگير بيماريهاي عجيب و غريب بشويد. در اين مورد هم لازم است حتما به روانشناس مراجعه کنيد براي همان اهداف فوق.
    اميدوارم شاد و سلامت باشيد و هر کاري را از مسير درستش انجام بدهيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام عزيزم.
    سوال يه مقداري مشکوکه !
    کسي که چنين چيزي ميپرسد يا واقعا ميخواهد خودکشي کند و دارد تدارک مي بيند که آنرا صحيحح و بي نقص انجام دهد ، که نشان ميدهد نتوانسته راه حل معقولي براي حل مشکلاتش پيدا کند لذا لازم است حتما به روانشناس مراجعه کند که مهارتهاي زندگي را ياد بگيرد نحوه مواجهه و مديريت استرس را ياد بگيرد توانايي حل مسئله را پيدا کند.
    که شما که در اين سن هستيد حتما قدرت بدست آوردن اين توانايي ها را داريد و ميتوانيد زندگي خوبي را در پيش رو داشته باشيد.
    يا اينکه اين شخص ميخواهد بدون اينکه بميرد با اطلاع قبلي بداند که سير ماجرا چگونه هست و سپس حرکتي بکند که اطرافيانش را متوجه حال و روز بد خودش بکند توجه آنها را جلب کند که مشکل و خواسته هاي من جدي هست مرا جدي بگيريد به من رسيدگي کنيد فلان امتياز را به من بدهيد فلان چيز را برايم تهيه کنيد وگرنه شما را با کشتن خودم تنبيه ميکنم. خودم را از شما ميگيرم. اين مورد هم متاسفانه بدترين راه ابراز وجود هست و يک عمل ناسازگارانه است امکان دارد همه چيز درست پيش نرود و خداي ناکرده يک عمر دچار درد و مشکلات و بيماريهاي ناشي از آن سم و درگير بيماريهاي عجيب و غريب بشويد. در اين مورد هم لازم است حتما به روانشناس مراجعه کنيد براي همان اهداف فوق.
    اميدوارم شاد و سلامت باشيد و هر کاري را از مسير درستش انجام بدهيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 50 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران