چربی خون و کلسترول و کبد چرب گرید یک به دو؟

سلام
لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم که بتونم چربی خون و کلسترول خونمو پایین بیارم؟تریگلسیرید خونم 713 نشون داده طی اخرین آزمایش خون و کلسترول 210

2 پـاسـخ

  • سلام وقت بخير. تري گليسيريد بالاي 500 علاوه بر رژيم درماني نياز به دارو دارد. حجم نان و برنج و غذاهاي نشاسته اي در وعده هاي اصلي کم بشود و تعداد وعده هاي غذاهايي بيشتر بشود. ميوه به صورت محدود مصرف بشود. مصرف سبزيجات افزايش يابد. غذاهاي چرب و سرخ شده و غذاهاي آماده بيرون و فست فود محدود گردد. مصرف سبزيجات افزايش يابد. شيريني جات مصرف نشود. چاي سبز مصرف کنيد با زيره و زنجبيل. لبنيات سنتي مصرف نشود و از لبنيات پاستوريزه کم چرب استفاده کنيد. اين توصيه ها کلي است و بهتر است براي دريافت رژيم مخصوص به خودتون حضوري يا به صورت آنلاين اقدام کنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (3)(0)
بازدید : 240 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه و رژيم درماني در تهران