۴۵
۷۶
خانــم

کوچک کردن سینه؟

ساسز سینه هام 85 ولی لباس که میخوام بخرم با مشکل مواجه هستم یعنی از بالا تنه که لباس اندازه باشه از قسمت پایین بزرگه و اندازه نیست یعنی تناسبی بین بالاتنه و پایین تنه ندارم . آیا نیازه که عمل کنم از عمل سینه هم خیلی میترسم

2 پـاسـخ

  • سلام دوست عزيز
    يکي از مواردي که جراحي ماموپلاستي رو توصيه ميکنيم، همين عدم تناسب هست. بايد از نزديک ويزيت بشيد تا بشه درمورد جراحيتون نظر داد.در نهايت شماهستيد که تصميم به جراحي مي‌گيريد. اين عمل اغلب به خوبي تحمل ميشه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
  • با سلام
    ميتوانيد تحت عمل جراحي ماموپلاستي يا کوچک کردن پستانها قرار بگيريد .البته بايد ابتدا معاينه شويد تا هم از سلامت خود مطمين شويد وهم نوع جراحي بررسي شود تا به نتيجه مطلوب برسيد.در برخي موارد نيز توصيه به درمانهاي غير جراحي ميشود

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 733 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحی پستان در تهران