۳۳
۸۰
خانــم

لک های پوستی و تومور پوستی؟

با عرض سلام و وقت بخیر
خانوم دکتر من از 10 الی 12 سالگی در قسمت داخلی بازوم حالت کهیر شد و میخارید که خودش برطرف شد و یک جوش باقی موند که دائما پوست مینداخت و دوباره... تا دو سال پیش که رفتم بیمارستان پوست تهران برای نمونه برداری گفتن کامل برات تخلیه کردیم و ازم پرسیدن جای دیگه ی بدنت داری منم گفتم نه اما فکر میکنم برجستگی که روی لبم هست تومور باشه.
جواب پاتولوژی خوش خیم بود.
الان بعد دو سال چند ماهیه که کنار جای قبلی درومده خیلی کوچیکه ولی واقعا دردناکه جوری که بازوم درد میکنه
لک های قرمزی هم روی کل بدنم هی داره زیاد میشه
‌و ی لک دیگه روی سینم افتاده اونم دو سال میشه. که اون هم دردناکه
بنظر شما سرطانه؟
آزمایش خون تشخیص سرطان دادم پارسال خوب بود

بازدید : 38 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو، زيبايي و ليزر در تهران