٣٢
٦٥
خانــم

درد پشت؟

سلام آقای دكتر
خانم من ورزش بدنسازی انجام میداد الان به خاطر كرونا یك ماهی هست كه نمیره باشگاه یه مدت بود كه پشتش خیلی درد میكرد الان چند روزی هست كه تیغه ی وسط پشت درد خیلی وحشتناكی داره یعنی باعث شده قفسه سینه هم درد میكنه و باعث شده بعضی وقتها نفس كشیدن هم سخت میشه.
توی اینترنت نگاه كردم یه عكس بود نوشته بود (فرأیند زیفویید)میخوام ببینم این درد برای همین فرایند.
آقای دكتر من از زنجان مزاحمتون میشم درد خیلی زبادی داره لطفا راهنماییمون كنید.
ممنون.

بازدید : 23 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي شانه در تهران