۳۶
۷۲
خانــم

آیا من ناقل کرونا هستم؟

با عرض سلام و وقت بخیر خدمت شما پزشک محترم ...حدود 3 هفته پیش من و پسرم که 5 ساله است دچار عطسه های خیلی زیاد و آبریزش بینی شدیم،خودم کادر درمان هستم و باردار هستم تنگی نفس رو دارم و سرگیجه و طپش قلبم همیشه بالاست ولی 3 روز پیش پسرم بدنش گرم شده و دمای زیر بغلش 37بود دو روز خوب بود تا اینکه امشب هم گرم بود که دمای 36/9بود نگرانم... که ما ناقل کرونا باشیم

1 پـاسـخ

  • سلام
    به نظر من مشکل خاصي نداريد نگران نباشيد احتمال کرونا کم است ولي در شرايط اپيدمي همه ما بايد هوشيار باشيم تنها در اين صورت مي توانيم زنجيره انتقال کرونا را بشکنيم. اگر تغييري در علايم ايجاد شد به من اطلاع دهيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 139 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران