۳۴
۵۹
خانــم

بازیابی چربی ناحیه اربیتال و ناحیه مخروطی پشت کره چشم؟

با سلام بنده 34 سال سن دارم بعد از زایمان به دلیل افسردگی حدود 5 ماه شرایطی مثل تغذیه بسیار ضعیف و بعضا گرسنگی و ننوشیدن آب کافی و کم خوابی زیاد و گریه های طولانی مدت منجر به گود رفتن چشمانم در کاسه و تحلیل چربی مداری شد
آیا اگر تغذیه خوب و ورزش منظم داشته باشم چربی ناحیه اربیت و چربی فضای مخروطی پشت کره چشم(همون جایی که عصب بینایی توسط این چربی محافظت میشه)که تحلیل رفتنش باعث شده تا کره چشم داخل حفره استخوانی فرورفته بشود و علاوه بر این زیر چشمانم تیره و گود شوند قابل بازگشت خواهد بود؟حتی اگر روند بازگشت کند و خیلی ملموس نباشد
و اگر ورزش های چشمی که به تقویت عضلات خارج چشمی کمک میکند منظم انجام شود میتواند موقعیت قبلی چشم در فضای مخروطی را تا حدی برگرداند؟
و آیا جنس این چربی منحصر به فرد است یا نوعی کلاژن است؟
چربی زیر چشم رو شاید با فیلر ها بشود پر کرد اما چربی پشت کره چشم که کم شدنش باعث فرورفتن چشم در فضای استخوانی شده رو چه طور میشه تا حدی برگردوند؟
ضمنا خشکی چشم هم دارم و چشمام 3سال پیش عمل فمتولیزیک شدن
همچنین تو این مدت تحرک بسیار کم و تغذیه بسیار ضعیف باعث تحلیل بافت های عضلانی تو تمام بدنم و تحلیل لثه ها و کاهش وزن شد و از 64 به 59 رسیدم

بازدید : 28 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد، رشد و متابوليسم در تهران