۴
۱۶
خانــم

داخل بودن پنجه های پای دخترم ؟

سلام دخترم چهارسالشه و وقتی راه می‌ره پنچه های پا به طرف داخل می‌ره وکالت پرانتزی داره چکار باید بکنم دکتر که بردم گفت وقتی بزرگتر بشه خودش برطرف میشه ولی این طور نشده بلکه بیشتر خودش رو نشون میده وقتی شلوار میپوشه خیلی واضح میشه لطفاً کمک کنید

1 پـاسـخ

  • سلام
    جهت گرفتن پنچه پا به سمت داخل در ارتوپدي به نام intoeing شناخته ميشود و معمولا سه علت دارد يا در اثر چرخش خود پاي کودک است يا در اثر چرخش استخوان درشت ني است و يا در اثر چرخش سر استخوان ران به سمت جلو ميباشد. اين بچه ها معمولا به دليل فرم قرار دادن پا بشکل پرانتري هم راه ميروند. حتما کودک شما بايد مورد معاينه قرار بگيرد و ممکن است نياز به کفش طبي باشد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 367 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپد - جراح استخوان در تهران