سوزش و خارش مقعد؟

سلام من 25سالمه و سه سال پیش بعد یه یبوست شدید ی دفع درد ناک داشتم ولی خونریزی نداشتم
از اون موقع ب بعد احساس سوزش و خارش دارم و گاهی هم درد در ناحیه مقعد یا پایین شکم و دفع مدفوعم هم ناقصه یعنی کامل دفع نمیکنمو احساس شلی در مقعدم میکنم و این ی مدته کل اطراف مقعدم عین سوختگی قرمز شده چند بار رفتم دکتر گفتن روده تحریک پذیره یا هموروئید ولی با دارو درست نشد و از طرف دیگ هم احساس میکنم مو برکشتی دارم چون احساس درد میکنم و ی ذره زخم شده
ولی ترشحات نداره
ب نظرتون مشکل من چیه ؟
اگ جراحی کنم دوره نقاهتم چقده؟
و اگ دوتا عمل داشته باشم میتونم با هم انجامشون بدم؟؟؟

1 پـاسـخ

بازدید : 208 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح عمومي در تهران