۲۰
۵۷
خانــم

گاز گرفتگی سگ‌ هاری؟

سلام وقت بخیر .
حدود 7 الی 10 سال پیش وقتی 6 یا 8 ساله بودم از کنار در خیاطی رد شدم‌ و از زیر در ک باز بود ،سگ‌ مچ پام رو گاز گرفت.‌ مردم کشیدنم‌ تا یک ول کرد.‌ مامانم با الکل سفید پام رو شست بعدش ‌ .الان میخوام بدونم امکان داره ویروس هاری ت بدنم باشه‌ ؟ واکسن نزدم اصلا ب مرکز درمانی مراجعه نکردم.
گاهی نمیتونم خشکم. کنترل کنم و حرکات خشونت‌ امیز دارم و اینکه خیلی زود عصبی میشم‌ و حدود 5 4 سال هم هست ک سر درد میگیرم گاهی. لطفا پاسخ بدین‌ ب شدت استرس دارم.

1 پـاسـخ

بازدید : 11 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران