سر درد ناشی از کار -تصاویر mri , ct؟

سلام ضمن آرزوی تندرستی وسلامتی برای جنابعالی به استحضا می رساند 1- بنده از یک ماه پیش درد شدیدی از میانه سرشروع وبه حدقه چشمهام ختم میشد .برا همین پیش پزشک متخصص مغز واعصاب رفتم ایشان تجویز ام ار ای و سی تی اسکن نمودن و همچنین پیشنهاد چشم پزشک را دادند. تمامی مراحل را انجام دادم ونتیجه آن چشم پزشک اعلام التهاب چشم ها در اثر کار با کامپیوتر نمودن و مغز واعصاب نیز اعلام پوسیدگی مهرههای گردن نمودن . تصاویر سی تی و ام ار ای تقدیم حضور می گردد.
2- همیشه برای شروع کار دچار اضطراب میشوم تا جای که دچار معده درد می شوم مدتی از قرص پروپرانول استفاده می کردم افاقه نمیکنه چکار کنم؟
خواهشمند است بنده رو راهنمایی کنید.

2 پـاسـخ

بازدید : 155 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات (نورولوژي) در تهران