ساعت کاری مطب؟

سلام
ساعت کاری مرکز به چه صورتی ه؟ نوبت دهی چطور انجام میشه؟ با بیمه آسیا قرارداد دارید؟

1 پـاسـخ

  • سلام وقتتون بخير باشه ساعت كار مركز براي انجام سونوگرافي از ساعت 15:15 تا 19:15 از شنبه تا چهارشنبه ميباشد.
    نوبت دهي به صورت تلفني امكان پذير است و نوبت دهي ها طولاني مدت نمي باشد . شماره تماس مطب 36625210 .
    با بيمه آسيا قرار داد نداريم ولي به شما فاكتور داده ميشود. بيمه هاي طرف قرار داد ما اامين اجتماعي و خدمات درماني است . سپاس از توجه شما .

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 179 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص راديولوژي و سونوگرافي در تهران