۴۰
۷۲
خانــم

در مورد عصب کشی دندان هایم و ریشه یکی از دندانم سوال دارم؟

با سلام و خسته نباشید
سوال بنده در خصوص عصب کشی و درمان ریشه دندانم هست.
اگر ممکنه به من وقت معاینه بدهید تا بتوانم به همراه عکس و گزارش دندان خدمت برسم و به درمان هر چه زودتر دندانهایم اقدام کنم..
تعجیل بنده هم به دلیل درد زیادی که در ناحیه دندان دارم هست،،هم بیماری لوپوس(خودایمنی) که وارفارین مصرف میکنم و در حال حاضر ماهی یکبار آزمایش ptانجام میدهم.
من باید درمانم رو زود شروع کنم،،چون باید وارفارین رو قطع کنم و در طی درمان دندانهایم،انوکساپارین زیرجلدی تزریق کنم...
ممنون میشم بهم وقت بدید..
البته من ازدکترم جناب اقای دکتر زینی،فوق تخصص روماتولوژی هم نامه دارم...با تشکر

بازدید : 68 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص کاشت دندان (ايمپلنت) در تهران