۴9
خانــم

احساس گیر کردن چیزی درگلو ؟

سلام
دکتر من 5روزه حس میکنم چیزی تو گلوم گیر کرده و احساس سنگینی شدیدی تو گلو و قسمت بالای معده احساس میکنم به گونه ایی که این سنگینی رو پشت کمر دقیقا پشت معده هم حس میکنم و حالت خفگی هم دارم ولی در بلع اب ک غذا مشکلی ندارم همچینین گلو درد وسوزش معده و سابقه تیروئید هم ندارم
البته دو روز پیش دکتر رفتم که ایشون فرص فاموتیدین و یک امپول افتاپرازول تجویز کردن ولی خب تاثیری نداشت و من باز همنجوریم

1 پـاسـخ

  • سلام
    داروهاي بسيار خوبي به شما دادن، علايم ريفلکس معده که با استرس و اظطراب تشديد شده، نگران نباشيد فکر نمي کنم مشکل خاصي داشته باشيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 366 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران