زگیل های روی صورت، تعریق زیاد بدن، خال های مشکی سطحی؟

با سلام
روی صورت من در اطراف دهن یکسری زگیل های کوچک هستند که اطراف بعضی از ان ها یک ناحیه تیره تری هست. یکسری که دکتر رفتم گفت زگیل ویروسی هست و باید فریز بشه. میخواستم بدونم درمان دارویی وجود دارد؟ ایا این زگیل ها ناشی از ویروسhpv هست؟

همچین در نواحی صورت و گردن هم خال های مسطح مشکی دارم که از نظر ظاهری اذیتم میکنه ولی چون تعدادشون زیاده (بعلاوه زگیل ها) لیزر کردن هم از نظر هزینه و هم از نظر اینکه جایشون بمونه باعث شده نتونم اقدام کنم.تو رو خدا یه راهی نشونم بدید.

همچنین در نواحی کف دست و پا و زیربغل دچار تعریق زیاد میشوم و چندین بار هم ازمایش دادم تیروئید ندارم و قرص سایگوگل هم استفاده کردم تاثیر نداشته .کرم ضدتعریق هم مصرف کردم تاثیر نداشته. چجوری میتونم بفهمم منشا این تریق کجاست؟ ایا نرمی میترال میتونه روش تاثیر داشته باشه؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

بازدید : 252 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران