بی انگیزگی ؟

خانمی هستم 58ساله مدت 8ساله ازلحاظ روحی دچارمشکل شدم وهمیشه خسته هستم وانگیزه هیچ کاری ندارم زودعصبی میشم وبی حال میشم وحوصله شرکت درجمع راندارم ازهیچ چیز لذت نمیبرم درضمن کم کاری تیروئیددارم
ومتاسفانه پسرم بیش فعاله درس نخون وبی تمرکزوپرخاشگر که همین باعث پیشرفت بیماری من بشه
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید🙏

1 پـاسـخ

  • با سلام و ادب و احترام خدمت شما کم کاري تيروئيد زمينه ساز افسردگي هست، اول بايد زير نظر متخصص غدد اين مشکل رو‌درمان کنيد در گام بعدي توجه به اين موضوع که کلا بچه هاي بيشفعال انرژي‌اي بيش از پنج برابر بچه هاي عادي از والدين و بيشتر مراقب اصلي که در اکثر مواقع مادر هست ميگيرن، پس حتما درمان مناسبي براي فرزند دلبندتون در پيش بگيريد در خاتمه با وجود همه اين موارد، در صورتي که علائمي که فرمودين موند، براي درمان افسردگي احتمالي مراجعه کنيد به متخصص اعصاب روان همايون و تندرست باشيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 41 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص نوروسايکولوژي، عضوهيئت‌علمي در تهران