44سال
90کیلو
آقــا

جراحی عروق ومشگل عروق واریس ساتن هر2پا؟

باعرض سلام و وقت بخیر خدمت آقای دکترعزیزو بزرگوار
حدود8ماه پیش تحت عمل جراحی عروق وخارج کردن عروق ساتن پای چپ قرارگرفتم وقرارشدتا6ماه یانهایتا1سالبعد پای راستم هم موردعمل جراحی قراربگیره
متاسفانه بااینکه پای چپم رو عمل کردن حدودا2هفته ای هست که ازناحیه قوزک داخلی پاکنار محل جراحی دچارنوعی زخم باز(حدودا به اندازه یه بندانگشت) همراه باخون ریزی خفیف وخشکی واگزما وقرمزی شدیدپوست(به وسعت یه کف دست) مبتلا شده ام.
ناگفته نمونه بعضی مواقع پا هام بخصوص پای چپم از زیر زانو بیکبار وناگهانی بشدت شروع بسوزش ازداخل میکنه.
تمام مواردبعدازعمل ونوع شیوه درمان رو انجام میدم ازپوشیدن جوارب واریس خوردن قرص دافلون وقراردادن پاهابالاترازسطح بدن درهنگام خواب و....
متاسفانه شغلم رانندگی هست واداره ای که در اون مشغول بکارم هیچ اقدامی درجهت بازنشستگی ویاحتی تغییرتخصص شغلیم انجام نمیده
جناب آقای دکتر چیکاربایدانجام بدم که حداقل این زخم بزرگترویادر جاهای دیگه پا هام بیشترنشه
باتشکرفراوان
روزخوبی داشته باشید
یاعلی مدد

بازدید : 32 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي سرطان در تهران