خواب آلودگی های مکرر و بیش از اندازه؟

سلام خدا قوت
من چند وقته که به طور مکرر احساس خواب آلودگی دارم و دائما دچار کسالت و بی حالی میشم
هر چقدر هم که میخوابم انگار بیشتر به خواب محتاج میشم و هیچ وقت انگار خواب برام کافی نیست و حتی اگر بخوام بخوابم تمام روزو میتونم بخوابم و باز هم خوابم میاد با وجود اینکه خواب به موقع و کافی هم شب دارم
واقعا دیگه نمیدونم چیکار باید بکنم و کلافه شدم از اینهمه بی حالی و خواب وقت و بی وقت
و اینکه نمیدونستم که باید به چه پزشک متخصصی مراجعه کنم برای این مشکل
لطفا راهنماییم کنید
ممنون🌹

1 پـاسـخ

بازدید : 47 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران