۳۸
۶۰
آقــا

درد در بیضه و واریکوسل ؟

با سلام وخسته نباشید
من 38 ساله و مجرد و تا بحال ازدواج نکردم
درد بیضه سمت راست دارم اما سنوگرافی واریکوسل گرید سه سمت چپ و گرید1سمت راست را نشان داده و آزمایش اسپرم نتیجه خوب بوده
در این مدت ناحیه تناسلی و بیضه خیلی گرم هست
دکتر گفته حتما باید واریکوسل چپ را عمل کنم اما من درد را در سمت راست دارم ، کمی سمت راست کوچک شده و در طول روز که روی صندلی میشینم درد دارد و حتی گاهی که زیاد می ایستم
آیا هردو را عمل کنم؟ آیا بیضه به اندازه قبلی باز می گردد؟ آیا عوارض نخواهد داشت؟ درد سمت راست بخاطر چیه؟
لطفا کمکم کنید

1 پـاسـخ

بازدید : 233 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران