۱۱ونیم
۵۴
خانــم

رشد وبلوغ زودرس ؟

سلام خانم دکتر .من دخترم 11سال و7 ماهش هست از سن 9سال نیم به تشخیص دکتری که می‌بردم شروع کردن به زدن امپولهای جلوگیری از بلوغ زودرس الان دختر من قدش 148 وزنش 54 که در این 3 سال که آمپول میزدن 15 سانت رشد قدی داشته الان پزشکش رو عوض کردم وایشون گفتن من با زدن این آمپول هاجلوی رشد قدی بچه رو گرفتم ومن رو خیلی ترسوندن وگفتن دیگه رشد نمیکنه نهایت 5سانت و دیگه نمیتونه آمپول هورمون رشد هم تجویز کنه خیلی ناراحتم واسترس دارم یعنی راست گفتن خانوم دکتر عوارض این آمپول ها اینقدر زیاده ؟میشه پاسخ بدین ممنونم

1 پـاسـخ

  • سلام و احترام در زمان تزريق اين آمپول ، در طي سه سال، 15 سانت افزايش قد، اصلا کم نيست در باره ي اينکه نهايتا 5 سانت افزايش قد داره،نميتونم اظهار نظر کنم چون اطلاعاتي که داديد کافي نيست . فقط مطمئن باشيد که فوق غدد کودکان ويزيت کنن و نه ساير تخصص ها . زنگ بزنيد مطب تا راهنمايي کاملتر و بهتري داشته باشم

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 57 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد درون ريز و متابوليسم کودکان در تهران