تنگی نفس و خلط؟

من حدود یک ماهه سرما خوردم نرفتم دکتر بعد یک هفته سرفه کردم که نفسم گرفت به طوری که نفسم رفت بعد چند دیقه 115 زنگ زدم اومد رفتم دکتر گفت سرما خوردگی ولی من رفتم عکس از ریه گرفتم نشون متخصص ریه دادم خودشون هم همونجا آزمایش ریه انجام داد بهم اسپره داد قرص تاوانکس هم استفاده کردم الان از نظر تنفس بهتر شدم ولی خلط دارم البته دود زیاد اسفاده میکردم قبل که مریض بشم الان بعد بیست روز خلط دارم چند روز قرص تاوانکس قط کردم داشتم اب نمک قرقره میکردم که سرفم گرفت دوباره نفسم گرفت اسکن ریه هم انجام دادم گفتن خوبه ولی خلط دارم تا کی باید تاوانکس بخورم

1 پـاسـخ

  • سلام
    مصرف آنتي بيوتيک ديگر لازم نيست. حساسيت راههاي هوايي به دنبال سرماخوردگي است. کمي صبر کنيد. نياز به دارو فعلا نداريد. مايعات زياد بخورديد و غرغره را شبي يک بار انجام دهيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 99 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران