مشکل همورئید دارم 48سالمه؟

با سلام من مشکل شقاق و همورئید داشتم یکبار جراحی کردم الان بهد از چند سال همورئیدم بزرگ شده و بیرون میزنه و زمان رفع حاجت مجبورم با دست جا بزنم طی ای چند سال بعد از جراحی خونریزی داشتم ولی قطع میشد الان خونریزی دارم وبصورت زلال و روان موقع رفع حاجت خونریزی میکند تا انتهای رفع حاجت بند میاد خواستم بدونم ایا میشه با جراحی همورئید رو به سر جاش برگردوند یا باید برداشت واگر بردارم مشکل برای نگهداری مدفوع انتهای مقعد پیدا نمیکنم ممنون راهنمایی کنید بنده رو با تشکر فراوان

بازدید : 70 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي سرطان - سرطان پستان - سرطان تيروئيد - سرطان گوارشي در تهران