عوارض خودارضایی درمان آن ؟

ضمن عرض سلام وادب.. آقای دکتر بنده 28 سالمه که هنگام سن بلوغ بدلیل عدم آگاهی به مدت 4سال خودارضایی میکردم ومتاسفانه عوارضی من جمله سستی کمر و کوتاه وباریک شدن الت برایم پیش اومده الان وقتی میرم سرویس ادرارم را که کردم وقطع شد احساس ادرار ندارم ولی همیشه مقداری ادرار درالتم باقی میمونه که مثلا اگه یه ساعت ویا حتی یه شبانه روز دیگه نرم سرویس یه دستی به التی بزنم و سوراخ التم بازشه با وجود اینکه ادرار ندارم ولی داخل التم که نگاه کنم بازم ادرار هست میخوام بینم مشکل چیه وسوال دومم اینه که وقتی حمام میرم یه دستی به بدنم میزنم بعدش میرم سرویس بعداز یه مقدار کمی ادرار از التم منی خارج میشه خواهشا اگه دارویی یا راه درمانی هست بفرمایین ممنون میشم..

28 پـاسـخ

بازدید : 204 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران