۴
۱۲
آقــا

مشکل تنفسی؟

سلام اقا دکتر امیدوارم حالتون خوب باشه من بابا محمدرضا خوش اخلاق هستم که از بدو تولد تحت نظر شما بود تا دوسال پیش. بخاطر مهاجرات دیگر نشد به شما مراجعه کنیم الان محمدرضا نزدیک 4سالش هنوز خوب نشد میبرم دکتر دارو میده چند روز خوب میشد دارو تمام میشه بازم سرفه ها وخس خس سینش شروع میشه خیلی اذیت میشه اقای دکتر یه راهنمایی بکنید .. خدای نکرده سی اف نباشه ؟

1 پـاسـخ

  • سلام وقت شما بخير ؛ براي رد cf علاوه بر علائم باليني ؛ شواهد آزمايشگاهي در آزمايشگاههاي معتبر مورد نياز است؛ که در زمان مراجعات شما به شما توضيح داده شده است .

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 38 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص اطفال و کودکان در تهران