۴ماه
۶و نیم
آقــا

مصرف شربت آزیترومایسن 200 برای نوزاد 4 ماهه؟

سلام.وقت بخیر
میخواستم در خصوص دادن شربت آزیترومایسن 200 به نوزاد 4 ماهه نظرتون رو بدونم.
بچه من یهو بینیش کیپ شد و یه چشمش شروع کرد به قی دادن و خون افتادن و یه مقدار تب کرد.بردم دکتر گفت گوش و گلو...اصلا عفونت نداره.ولی ازیترومایسن 200 داد که صبح و شب 8 دهم سی سی بدم.
ولی روی خود دارو نوشته از 6 ماه تا 12 سال.و اینکه همه میگن خیلی قویه و مضره.
میدونم که دکتر این دارو رو داده و حتما میدونسته داره چکار میکنه.اما اختلاف نظر بین دکترا خیلی زیاده.بعضی دکترا عقیده بر این دارن که اصلا نباید زیر 6 ماه دارو داد. امکانش هست نظرتون رو در این مورد بدونم.ممنونم ازشما

1 پـاسـخ

بازدید : 10 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص اطفال و کودکان در تهران